Sen information från Lokalansvarige.

Dessvärre ligger jag efter med att få ut information om våra spelkvällar, dessvärre drabbas torsdagar i allmänhet å just denna torsdag (2/6) i synnerhet värst. Detta pga att vi fortfarande letar efter någon som kan ta hand om Torsdagarna så att vi kan köra dom varannan vecka.
Några har sagt sig vara intresserade men behöver fundera mer, men ingen som har sagt att dom kan ta på dig det.
För att undvika att torsdagarna fortsätter drabbas av att bli sent utannonserade samt att det är dags att önska lokaler inför höst och vinter på studiefrämjandet så tänker jag att om ingen har meddelat mig om att hen/dom är villiga att ta ansvar för torsdagarna så släpper vi försöket att få till varannan Torsdag och återgår till första torsdagen varje månad men torsdagarna kommer fortsätta börja vid 18:00.

Och för att tydliggöra det hela, det är spelkväll på studiefrämjandet i morgon kväll (2/6 2022)från 18:00.