Ytterligare steg mot normala spelkvällar och spelhelger….

Vi har nu fått besked från Studiefrämjandet att begränsningen i antal personer som får delta på våra spelkvällar numera är borttagna så vi kan välkomna alla till våra spelkvällar igen medlemmar som icke medlemmar. Detta innebär också att de “mjukis tärningar” som har använts för att hålla reda på om det finns plats kvar på spelkvällarna inte kommer behövas längre utan det är bara att komma in. Men det är fortfarande bra om folk fyller i närvarolistor utifall det skulle bli någon smittspårning. Och självklart kvarstår även uppmaningarna att ta extra hänsyn och följa de rekommendationer som kommer från folkhälsomyndigheten då pandemin pågår fortfarande.

Det närmar sig även nästa spelhelg/konvent, närmare bestämt fredag till söndag vecka 44. Som det ser ut nu så kommer detta konvent kunna hållas utan några restriktioner runt antal deltagare eller liknande. Styrelsen håller på och diskuterar hur vi tänker runt kiosken och frukosten som vi brukar ha, jag hade hoppats på kunna gå ut med klara besked runt hur vi tänker i dagsläget runt detta. Men dessa diskussioner förs över Facebooks messanger, vilket har lidit av störningar under kvällen så jag återkommer om detta när styrelsen har slutfört diskussionen.

Sen så får jag be om ursäkt att jag har glömt att gå ut med vis information här på hemsidan, nämligen att vi nu även anordnar spelkvällar den första torsdagen varje månad. Dessa spelkvällar brukar normalt börja klockan 17:00 men observera dock att nästa torsdags spelkväll som kommer hållas 7 Oktober  börjar klockan 18:00 då det inte fanns någon ledig lokal tidigare när vi bokade lokal. Torsdags spelkvällarna som kommer vara i November och December kommer börja vid 17:00 vad vi vet nu.

Tänk på att vi inte vet vad som kommer hända framöver speciellt runt pandemin så det kan dyka upp nya begränsningar eller liknande men det är utefter det jag har skrivit här som jag och vöriga styrelsen planerar efter just nu. Får vi några direktiv som påverkar våra aktiviteter så kommer vi gå ut med detta så snart vi kan.

 

Björn Scheidmann, Lokalansvarig.